Tuinzaden

In onze tuinafdeling mag een flink assortiment zaden natuurlijk niet ontbreken. Of het nu om een zakje gaat voor de moestuin, een particulier grootverbruiker of voor export, wij kunnen u in nagenoeg alle gevallen voorzien.

Standaard bieden wij u een assortiment aan van meer dan 150 soorten, in de categorie groenten, kruiden en bloemen.

Mocht u niet direct vinden wat u zoekt, vraag het ons en in de meeste gevallen hebben wij uw product binnen 5 werkdagen in huis. Voor het voorkiemen of het planten hebben wij zaaibakjes, broeikasjes, en zaai & stekgrond in het assortiment.

                          

Ook op het geboed van bloembollen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om het voorjaar of de zomer, voor beiden hebben wij eer ruim gesorteerd assortiment voor u samengesteld. De voorjaarsbollen plant u vanaf augustus, de zomerbollen plant u vanaf januari. In bloembollen hebben wij in het begin van de seizoenen ruim 100 verschillende kleuren en soorten bloembollen op voorraad. De leverancier op dit gebied is een van de grootste leveranciers van bloembollen in de ons aller bekende "keukenhof" en zijn allemaal van A-kwaliteit, dus succes is gegarandeerd.

                            

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*