Schoeisel

Op het gebied van schoeisel kunnen wij u de merken Simson, Dunlop, Strovel, Grub's  en Worker bieden, in diverse soorten en prijzen. Zo zijn de "Muck" boots in ons assortiment. Deze laarzen zijn naast het vertrouwde Dunlop assortiment een welkome aanvulling voor de mensen die een goede veiligheidslaars zoeken (S5) of een goede wandellaars. Ook in de paarden- en hondensport wordt dit soort laars steeds meer gezien, door zijn fantastische pasvorm, zool en voetbed waardoor deze laars werkelijk zit als een sportschoen.


De Simson schoenklomp is er o.a. met een massief rubber zool (lichtgewicht) en een model met een traditionele houten zool met rubber onderzool. Zij zijn er in de kleuren zwart en bruin, met een open-, en een gesloten hak.

De Simson schoenklomp kan ook op uw wens worden voorzien van een stalen neus, en eventueel nog met een extra kruipneus. 

De Strovel schoenklomp is er alleen in het zwart met een massief rubber zool, in een open-, en gesloten hak model. Dit zweedse merk staat bekend om zijn goede pasvorm, en onderschijd zich hierin van de Simson. 

Op heb gebied van Laarzen voeren wij het merk Dunlop, (vroeger Vredestein of Hevea) en hebben wij voor u in de rubber variant voor intensief gebruik, of de wat goedkopere PVC variant voor wat incidenteler gebruik. De maatvoering van de rubber variant begint in de kindermaten met maat 20, en loopt door tot maat 47. De PVC variant begint bij maat 39 en loopt door tot maat 47.

                  

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*