Meststoffen divers

Soorten

In meststoffen hebben wij een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Voor kamer-, balkon-, terras, tuin- en kuipplanten zowel in vloeibare als korrelvorm, voor gazon en border maken wij een onderscheid in kunstmest in korrelvorm en organische mest in korrel en kruimelvorm.

Gazon

Voor het gazon wordt veel gebruik gemaakt van de mengmest (npk 12-10-18), de kunstmest voor de paardenwei (npk 12-5-10) en de organische mest Culterra (npk 10-4-6). Deze meststoffen hebben als grootste verschil dat de mengmest en de kunstmest voor de paardenwei kunstmesten zijn, die kunnen verbranden inidien zij reeds uitgestrooit te maken krijgen met felle zon. Deze meststoffen dient u dus ten aller tijde bij bewolkt weer met verwachte regen, of in de avond als de zon weg is voor een kunstmatige beregening te gebruiken.

Tuin, terras & border

Uiteraard kunt u voor uw tuin, terras & border ook gebruik maken van de organische meststof Culterra of van de mengmest. Beter is het, om te kiezen voor een meststof welke meer gericht is op het product zelf. Een plant welke in het voorjaar of in de zomer zal gaan bloeien, heeft een hele andere samenstelling mest nodig dan een groenblijvende plant of struik. Hierop zijn onze specefieke meststoffen volledig afgestemd en hebben wij voor de planten en struiken welke echt afwijken van een reguliere bemesting een compleet assortiment samengesteld, zodat zij zicht kunnen ontwikkelen tot een sterke volle plant, die in zijn bloeriperiode maximaal tot zijn recht komt. In deze specefieke meststoffen bieden wij een keus tussen vloeibare bemesting, welke snel door de plant wordt opgenomen, maar wat wekelijks herhaald dient te worden en de korrelbemesting, welke garant staat voor een minder frequent  bemestingspatroon.

                       

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*