Welkom bij Aalbers Dier & Tuin, alias "De Meelmuis".

Aan Aalbers Dier & Tuin gaat een aardige geschiedenis vooraf, welke u kunt lezen onder de link "geschiedenis". Maar ook Aalbers Dier & Tuin gaat mee met de tijd en daarom introduceren wij met trots onze website met niet alleen informatie over ons bedrijf, maar ook handige links en wetenswaardigheden over uw (huis)dier en uw tuin. Voor actuele aanbiedingen & acties kunt u ons nu ook volgen op Facebook.

Kijkt u bijvoorbeeld eens in onze "Tuin & bloemsierkunst" afdeling voor o.a. onze service "Bloemstuk op maat", bij onze "bestrijdingsdienst" voor bestrijding van onkruid, insecten, schimmels of mollen, of bij "Care Corner" voor ons unieke totaal aanbod in het alternatieve en holistische circuit op het gebied van gedrag en geneeskunde. Hier bieden wij u bijvoorbeeld: acupunctuur, puppy cursus en gehoorzaamheidstrainingen, trimmen van uw huisdier en tot slot reguliere diergeneeskunde in de vorm van een dierenarts, waar u voor een voordelig consult welkom bent en uw dier eventueel ook nog kunt laten vaccineren of chippen. Om u een beeld te geven van de kundigheid en werkzaamheden zijn bij de diverse onderwerpen filmpjes en foto's toegevoegd en kunt u hier indien u wenst eventueel direct een afspraak inplannen bij de link "afspraak plannen".

Nieuw in ons assortiment is de speciale dieetvoeding voor de hond en dieetvoeding voor de kat. Voordelig, en makkelijk aan te schaffen en en zeer veel gevallen overlappend met uw huidige dieetvoeding. Leest u hier meer over onder de link "Dieren" --> "Hond" of "Kat".

Wij hopen u naar tevredenheid te kunnen voorzien van informatie op onze site, maar staan u voor voedingsadvies, vragen over gezondheid van uw dier, algemene informatie of toelichting rondom de diversiteit aan artikelen ook graag te woord in onze winkel.Met vriendelijke groet,

Team Aalbers Dier & Tuin.

 

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*