Werkzaamheden + Aanwezigheid

Aanwezigheid

LET OP:

Zomerreces van 18 Juli t/m 17 Augustus!!

Zaterdagen

Op zaterdag ochtend worden er bij Aalbers Dier & Tuin van 09.30 tot 10.30 uur en op maandag avond van 18.30 uur tot 19.30 uur de volgende lessen gegeven:

* Puppycursus

* Gehoorzaamheidstraining


Een proefles kost 20,-. Bij aanschaf van een strippenkaart vervalt deze 20,- en is de proefles gratis.

De kosten voor deze trainingen zijn 15,50 euro per les bij aanschaf van een strippenkaart.

 

Een los consult is uiteraard ook mogelijk.

Hiervoor kunt u zich inschrijven in het linker menu "Care Corner" door te kiezen voor "Afspraak plannen", een week te kiezen, en uw activiteit (Gedragstherapie).

Vervolgens kiest u een tijdstip en vult u het formulier in.

Er zal hierna contact met u worden opgenomen door de gedragstherapeut.

 

Teambuildingsevenementen

Een cursus of workshop teambuilding draagt bij tot een succesvolle structuur in een onderneming. Dus bent u op zoek naar een teambuilding cursus die bijdraagt tot een hechtere structuur in het team? Wij kunnen u een op maat gesneden training aanbieden dat precies aansluit op uw organisatiedoelen.

Door het ondernemen van een gezamenlijke activiteit wordt de vorming van een hecht team bevorderd. Hoe hechter de band is tussen collega’s, hoe productiever zij zijn. Met een cursus teambuilding kan de band tussen collega’s versterkt of hersteld worden. Communicatie in al zijn vormen is hierbij de kern. Hierbij denken wij niet alleen aan verbale communicatie maar vooral aan non-verbale communicatie.
Iedereen maakt gebruik van lichaamstaal. Door onze houding, gezichtsuitdrukking, oogcontact, afstand en nabijheid drukken we vaak meer uit dan we met woorden zeggen. Toch zijn maar weinig mensen zich werkelijk bewust van hetgeen zijzelf en anderen door middel van lichaamstaal uitdrukken. Door u meer bewust te worden van de non-verbale aspecten van de communicatie kunt u uw contacten verbeteren en zorgdragen voor een betere presentatie. Met een goede communicatie bouwt u een klimaat van wederzijds respect en vertrouwen op.
Een cursus teambuilding moet in onze ogen op afgestemd zijn op de behoeften van het team. Daardoor is maatwerktraining van bijzonder groot belang.

 

Methode
Onze werkwijze bestaat uit het aanleren hoe men, samen met een ervaren border collie, een kudde schapen drijft en hoedt.
Dit is een activiteit die bij uitstek geschikt is om de teamspirit binnen uw bedrijf te versterken. Het is een unieke belevenis om door het werken met schapen en een ervaren Bordercollie inzicht te krijgen in uw samenwerkingsprocessen.
Het werken met honden levert tevens een grote bijdrage aan de bewustwording en ontwikkeling van non-verbale communicatie omdat honden voornamelijk communiceren met en reageren op lichaamstaal. Deze workshop verbetert uw kennis en gebruik van lichaamstaal als middel tot non-verbale communicatie.

Deze training geeft ook antwoorden op vragen als wie een natuurlijk overwicht bezit en dus een team leiding kan geven, wie in staat is om met (een minimum aan) aanwijzingen een taak tot een goed einde te brengen en tenslotte wie in samenwerking met anderen tot een van te voren afgesproken resultaat kan komen.

We kijken naar de persoonlijke vaardigheden van iedere werknemer. Zo kunnen we rekening houden met de overeenkomsten en verschillen tussen de werknemers. Daarna stellen we een programma vast waarbij de werknemers verschillende opdrachten met elkaar moeten uitvoeren. Hierdoor leren zij elkaars vaardigheden kennen en op elkaar vertrouwen.


 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*