Welkom

Wij willen u alvast heel hartelijk danken voor de gestelde interesse in ons bedrijf.

Conwenna is inmiddels 16 jaar actief met honden, waarvan de laatste 9 jaar in het bijzonder de Gedragstherapie met honden.

Vanuit persoonlijke interesse zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in honden- en roedelgedrag. Na vele jaren ervaring blijkt dat heel veel honden “issues” hebben, waarvan de eigenaren denken dat dit bij de persoonlijkheid van hun hond behoort. Uit persoonlijke verhalen van diverse hondeneigenaren kan geconcludeerd worden dat de eigenaren met dergelijke “ongewenst”gedrag van hun hond vaak onnodig lang door tobben. Terwijl dit gedrag vaak in de praktijk, op een eenvoudige wijze, met begrijpbare uitleg én de juiste begeleiding, weer in goede banen te leiden is. Wij hebben gehoorzaamheidcursussen (zowel puppy als de volwassen hond) opgezet waar alle onderwerpen aanbod komen, worden besproken en kunnen worden opgelost, met de gezamenlijke inspanning van de trainer en u als hondeneigenaar. Om aan de wens van onze klanten tegemoet te komen lopen al onze cursussen, en gedragstherapieën het gehele jaar door. Instroom is altijd mogelijk.

Waar nodig, verzorgen wij gedragstherapie en privébegeleiding. In een aantal gevallen adviseren wij ter ondersteuning van de therapie, gebruik te maken van acupunctuur en homeopathie.

Ook verzorgen wij cursussen Schapendrijven met Bordercollies.
Alle beginners met hun Bordercollies kunnen bij ons terecht om de “kneepjes van het vak ” schapendrijven te leren.

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*