Over Lingehoeve Diergeneeskunde

Dierenarts Latenstein is een concept in Zetten. Onze aantrekkelijk geprijsde diensten worden geleverd vanuit dierenspeciaalzaken. U kunt er tijdens het inloopspreekuur terecht voor het enten en chippen van uw huisdier. Daarnaast is het mogelijk om uw dier te laten behandelen voor eenvoudige klachten tijdens een consult. Ook met al uw vragen over uw huisdier bent u van harte welkom bij Dierenarts Latenstein!

Dierenarts Latenstein hanteert lage tarieven. Op de locaties zijn verschillende mogelijkheden voor onderzoek en behandeling van uw huisdier. We hebben er geen dure apparatuur voor bijvoorbeeld operaties of bloedonderzoek. Voor vaccinaties, chippen of eenvoudige behandelingen zijn deze ook niet noodzakelijk. Door deze besparing worden behandelingen zo goedkoop mogelijk aangeboden en kan goede kwaliteit worden geleverd. Onze locaties in dierenspeciaalzaken maken ook kostenbesparing mogelijk waardoor uw dier voor een gereduceerd tarief kan worden behandeld.

Mocht uitgebreidere zorg noodzakelijk blijken tijdens een consult zal er altijd worden doorverwezen naar een collega in de regio met meer mogelijkheden.

 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*