Over ons

Mijn naam is Sanne Bergman-Melief en ik kwam na ongeveer 10 jaar bij diverse praktijken in de Betuwe te hebben gewerkt in juni 2011 bij Westerhuis kliniek in Dodewaard terecht.

Ik moet zeggen dat de soms wat 'andere' manier van aanpak en de samenwerking met een fijn vast team mij erg goed bevalt!
Net als mijn collega's wist ik al jong dat ik een beroep wilde waarin ik met dieren kon werken, ik wilde dierenarts worden! Na de middelbare school heb ik een jaar met paarden gewerkt in het buitenland, daarna ben ik diergeneeskunde gaan studeren in Gent te België, in 1999 ben ik afgestudeerd.
Later ben ik me gaan verdiepen in de acupunctuur en behaalde ook hiervoor mijn diploma (NAAS en IVAS). De acupunctuur kan de reguliere diergeneeskunde goed aanvullen en is passend in de manier van werken zoals we dat bij kliniek Klaver4Dieren graag doen (voorheen Westerhuis kliniek). Acupunctuur pas ik ook toe in de CareCorner van Aalbers Dier & Tuin, hiernaast richt ik mij ook op echografie en tandheelkunde binnen de kliniek in Dodewaard.
Buiten mijn werk wacht er thuis op de boerderij een prachtige dochter en een horde dieren op me waar ik veel plezier van heb.


 

Bezoekers adres:

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten
0488-420957

E-mail  

*

*  

*

*

*

*